EGW-NewsHaloAlle nyhederSnakeDrone - Vinder Xbox FanFest EU Final
SnakeDrone - Vinder Xbox FanFest EU Final
1875
0
0

Kom til slutningen af Xbox FanFest EU Final. Ved mesterskabet, som blev afholdt online den 19. marts, kæmpede 16 europæiske hold om en præmiepulje på $20.000. Vinderen af turneringen blev SnakeDrone-holdet, som i konkurrencens store finale handlede med det franske XEO-hold med en score på 3:0.

Det er sikkert at sige, at den fremtidige vinder gik gennem hele turneringen i ét åndedrag og besejrede Vexed Gaming (2:0), QuadiosHHze (3:0), XEO (3:1) og Alcatraz (3:0) på sin vej. Nå, i den afgørende kamp udspillede holdet igen XEO (3:0), takket være hvilket de tjente $7.000.

Chicken.gg

Gratis ædelstene, plus daglige, ugentlige og månedlige boosts!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Det skal bemærkes, at Natus Vincere-holdet også deltog i mesterskabet, som tog fjerdepladsen og tjente $2.000. En anden velkendt eSports -repræsentant, Vexed Gaming, blev nummer 7-8 og tjente dermed $1.000.